BÖCKER

Selektiva Selma och Fridlysta Fridolf utspelar sig i Motala och Borensberg, Östergötland. Böckerna handlar om ett gift pensionärspar med ett alldeles särskilt sätt att handskas med omvärlden, och rekommenderas för läsare som älskar egensinniga karaktärer exempelvis ur Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt, En man som heter Ove och Marian Keyes böcker.


Det är feelgood med svärta och humor, samtidigt som böckerna har ett syfte även högre än ren underhållning, när de synliggör en diagnos som är relativt ovanlig till dess namn, men som många i världen lider av, så även författaren själv.

Kalla mig Amanda och Han är min bjuder med värme och frispråkig humor in läsaren i en gemenskap som hittas i en typisk småstad, som Motala. Huvudpersonerna är kvinnor som vågar stå upp för sig själva och varandra, och som bär det starka systerskap som behövs för att överleva i dagens hårda klimat. Feministisk chicklit med en touch av snusk.Som Emma Boss har jag släppt tio sensuella noveller under samlingsnamnet Rum 457.


Det är en sexig men också humoristisk serie där två sammanboende vänner utnyttjar sina jobb på stadens hotell för att bjuda in främlingar till ett av rummen. I en förväntansfull förhoppning om att vidga sina erotiska vyer blir detta bara början på möten som visar sig överträffa även deras vildaste fantasier ...