BÖCKER

”Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara ännu ett rötägg, då kör vi.”En skämtsam vadslagning mellan tre kvinnor mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet. Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden,  men också för att varna andra om deras bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen.


Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Hennes vänner propsar på att hon ska ge sig in i dejtingdjungeln på nytt. För att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig för att gå till närstrid med männen som Motala har att erbjuda.När kvinnornas vägar korsas

går det mesta åt helvete.

Att bli bonusmamma på halvtid är inte enkelt. Lilly skäms när hon längtar efter barnfria veckor, men blir frustrerad när hon inte kan förlusta sig med sin nya man i fred eller ens gå på toaletten utan sällskap.


Viktoria har själv sammanfört sin före detta med en kvinna hon verkligen gillar, men svartsjukan tar oväntat över. Hon kan inte sluta tänka på att det kanske finns en chans att hon kan få sin familj tillbaka.


Under den årliga Motalafesten Vätternrundan tappar Lilly bort Viktorias dotter i folkvimlet, och allt går åt helvete. Igen.
Som Emma Boss har jag släppt tio sensuella noveller under samlingsnamnet Rum 457.


Det är en sexig men också humoristisk serie där två sammanboende vänner kommer på att de kan utnyttja sina jobb på stadens hotell för att bjuda in främlingar till ett av ett rummen. I en förväntansfull förhoppning om att vidga sina erotiska vyer blir detta bara början på möten som visar sig överträffa även deras vildaste fantasier ...