BÖCKER

Kalla mig Amanda (september 2017, Bokförlaget SOL)

Kan förbokas/köpas på ex Plusbok, Ginza, Bokus och Adlibris.

 

 

”Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara

ännu ett rötägg, då kör vi.”

 

En skämtsam vadslagning mellan tre kvinnor mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet. Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden, men också för att varna andra om deras bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen.

 

Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Hennes vänner propsar på att hon ska ge sig in i dejtingdjungeln på nytt. För att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig för att gå till närstrid med männen som Motala har att erbjuda.

 

När kvinnornas vägar korsas går det mesta åt helvete.

Vilse i garderoben (2013, Vulkan förlag - slutsåld)

 

Efter flera års heterosexuellt samboliv vaknar Simone oväntat naken bredvid någon med samma kroppsattribut som hon själv. I bakfylledimman bestämmer hon sig för att utforska den nya värld som öppnat sig.

 

Simone tar sig försiktigt ut ur garderoben, tar den även med sig när hon flyttar in hos Annika. Hon låter sina eftertrånade juridikstudier förfalla och kämpar för att hemlighålla för sin snobbiga advokatmamma att hon har dumpat svärmorsdrömmen till man, och istället konverterat till flateriet. Vardagen försvåras än mer när Simones alkoholiserade pappa dyker upp efter en lång tids frånvaro, och det faktum att hon råkat fastna på en hemmagjord porrfilm gör att hon tvingas kalla in det hårda kavalleriet.

 

En skojfrisk underhållningsroman där en något oklar sexuell läggning har hamnat i fokus.

 

 

 

 

Vita sandaler (2008, Vulkan förlag - slutsåld)

 

På skolavslutningskvällen blir sextonåriga Matilda överfallen och våldtagen av ett gäng killar på en skymd bilparkering. Hon blir så illa misshandlad att hon tappar medvetandet, och vaknar inte upp förrän många timmar senare. Naken, blåslagen och blodig samlar hon försiktigt ihop sina tillhörigheter och tar sig hem, fast besluten om att ingen någonsin ska få veta vad som har hänt.

 

I en annan del av staden vaknar universitetsstuderande Peder. Han kommer chockad ihåg hur han kvällen innan bevittnat hur hans gamla killkompisar förgripit sig på en liten tjej och gett sig på även honom med knutna nävar då han försökt stoppa dem. Han slänger på sig sina kläder och cyklar tillbaka till bilparkeringen, men tjejen är inte kvar.

 

Vem var hon? Var är hon? Lever hon?

 

 

Arne & Rutger (2010)

Stjärtgräsanalfabeten (2014)

 

Jag har för plan att skriva inom varje genre innan jag dör. Med dessa två romaner fyller jag gott och väl min kvot av barnförbjuden litteratur.

 

Båda verken är av humoristisk och perverterad karaktär, oerhört kittlande lektyr som får dig att båda rodna och gapflabba. Samt kräkas en smula våldsamt i din mun. De är kvicka och brutalt närgångna.

 

På grund av böckernas excentriska innehåll har de bara funnits i en högst begränsad upplaga, och blivit sålda endast under en kortare period. Det händer ibland att jag slänger iväg någon av böckerna i pdf-format åt någon jag ändå tycker ska läsa, men jag har valt att hålla dessa tämligen privat.

 

Böckerna har aldrig nått några bokförlag, och var aldrig tänka att göra det, utan är tryckta via en självpubliceringssajt. När mina barn är utflugna kanske jag gör en riktig satsning, om jag fortfarande skrattar så jag gråter när jag läser böckerna. Den som lever får se.